Subscribe:

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Λαμπερή μετά τον ύπνο


Όμορφη και λαμπερή μετά από έναν καλό ύπνο; Μάθετε όλα τα μυστικά και εφαρμόστε τα πριν πέσετε για ύπνο και την επόμενη μέρα θα είστε πιο λαμπερή από ποτέ!
Μυστικό 1: Καθαρίστε το πρόσωπό σας λίγες ώρες πριν τον ύπνο, όσο είστε ακόμα ξεκούραστη. Μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή γιατί δεν θα δώσετε την προσοχή που χρειάζεται και η επιδερμίδα σας δεν θα είναι αρκετά καθαρή. Οι ρύποι θα εισχωρήσουν στους πόρους και θα δημιουργηθούν μαύρα στίγματα και σπυράκια.
Μυστικό 2: Για να έχετε όμορφα μαλλιά την επόμενη μέρα, τυλίξτε τα πριν κοιμηθείτε με ένα μαντίλι από μετάξι που θα προστατέψει την τρίχα και θα αποτρέψει το μπέρδεμα των μαλλιών. Αν επιθυμείτε όγκο, μπορείτε να φτιάξετε ένα ψηλό κότσο πριν ξαπλώσετε και την επόμενη μέρα θα έχετε όμορφα κυματιστά μαλλιά.
Μυστικό 3: Οι αγκώνες και οι φτέρνες είναι συνήθως τα πιο ξηρά σημεία του σώματος. Για να αποκτήσετε πιο απαλή επιδερμίδα σε εκείνα τα σημεία, απλώστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης πριν το νυχτερινό ύπνο. Για καλύτερα αποτελέσματα στις φτέρνες μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες. Έτσι η βαζελίνη θα εισχωρήσει σε βάθος.
Μυστικό 4: Κρέμα νυχτός. Είναι πολύ σημαντική για την επιδερμίδα του προσώπου. Κατά την διάρκεια του νυχτερινού ύπνου η επιδερμίδα αναπλάθεται και η ενυδατική κρέμα βοηθάει αυτή την διαδικασία. Δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ!
Μυστικό 5: Για να αποφύγετε τις προσωρινές γραμμές στο πρόσωπο, που πολλές φορές έχουμε μετά τον ύπνο, αλλά και για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από τη δημιουργία ρυτίδων, προτιμήστε την ανάσκελη στάση για τον ύπνο.


: http://www.beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...